Aktuality Erasmus+:

Vážení účastníci,

srdečně vás zveme na úvodní schůzku k programu Erasmus+, která se uskuteční 15. října 2024. První část schůzky začne v 11:00 hodin v učebně číslo 5, kde se setkáte s panem Tothem a získáte důležité informace o vaší stáži, včetně pohovoru v angličtině.

Druhá část schůzky, která začne ve 16:00 hodin, se bude konat za účasti rodičů. Jejich účast je nutná, aby byli informováni o průběhu a organizaci stáže.

Těšíme se na vaši účast a věříme, že vám schůzka pomůže se na stáž dobře připravit.

Erasmus+ 2024/2025 Milano

27. 10. 2024 – 16. 11. 2024

Naše střední škola se zapojila do prestižního programu Erasmus+, který letos umožní našim žákům vycestovat do zahraničí na odbornou stáž. Od 27. října do 16. listopadu 2024 se vybraní žáci všech oborů zúčastní třítýdenní stáže v italském Miláně. Jedná se o žáky z oborů Obchodník, Veřejnosprávní činnost, Podnikání, Kadeřník, Kosmetička a Rekondiční a sportovní masér.

Během stáže budou žáci pracovat v různých milánských firmách, kde získají cenné zkušenosti v oblasti své specializace. Získají nejen odborné kompetence, ale také výrazně zlepší své jazykové dovednosti, zejména v italštině a angličtině. Tato zahraniční zkušenost je naučí řešit náročné situace, zvýší jejich sebevědomí a připraví je na reálný pracovní život.

Na závěr stáže získají všichni účastníci certifikát o absolvování, který se stane cenným příspěvkem do jejich profesního portfolia. Už nyní se všichni žáci těší na tuto jedinečnou příležitost, která jim otevře nové obzory a možnosti nejen v pracovním, ale i osobním životě.

Erasmus+ je nejen příležitost zdokonalit se v oboru, ale také skvělý způsob, jak růst jako člověk.

Přihlášku na Erasmus+ pro školní rok 2024/2025 vyplňte ZDE